Vekstteam

Spread the love

Team med samme ideelle organisasjonsmål, bruker ofte denne arbeidsmetodikken;
“prøv, feil, lær og forbedre.” De kalles vekstteam.
Da jeg påtok meg vervet som fylkesleder i Bipolarforeningen, trodde jeg at jeg kom til
et inkluderende miljø. I min første aktive rolle i en organisajon, ble det fort åpnebart at lederen var både kontrollfrik og overvåkende. Det gikk helt galt, da vi i 2016 fikk idé’en om å arrangere konsert på verdensdagen for psykisk helse.
Allikevel, endte det med at vi i Trondheim fikk på beina den største frivilligdugnaden i foreningens historie!
En 3 timers konsert i frimurerlogen i Trondheim. 3 dager etter konserten var jeg 100% offisielt fjernet fra foreningen. Jeg ble advart, men vi fullførte oppdraget. Vi hadde forpliktet oss både praktisk og økonomisk, og ville på ingen måte hoppe av så nært målet.
Lærepengen har gjort oss mer skeptik og vi går en ekstra runde med valg av nye prosjekter.


Vår virksomhet ONOFF kultur ble stiftet januar 2917, og skal skape glede, entusiasme i Trondheim.
Vi bidrar i små og medium store arrangement, periodevis gjennom året. Vi ønsker samarbeid med
folk som er og tenker utenfor boksen. (A3)
Under ser du et kreativt og boblende «vekstteam», som oppstod i ukene foran og inn i konserten ON/OFF. Effekten vi ønsker er eksplosjoner av glede
og stort felleskap.

Klovn ON Daniel Klüver Børge Pederson & Bjørn Røstad Klovn OFF Jon Jerntå.

Hva er et vekst team?

En vekstgruppe, er en tverrfaglig gruppe sammensatt av ulike kompetanser og faglige kunnskaper. Ofte bestående av grupper av ideell virksomheter. Typisk for veksteam er forskjellig kompetanse, som naturlig tar sin «vanlige» rolle i prosjektet. Gruppen kan beskrives som allsidig, noen ganger musikals og teatralsk. Teamet er sammensatt av individer som utfordres til gjennomføring av små eller større avventer. Det handler om å skape oppmerksomhet til et samfunnstema, eller arrangere konserter som gir av overskuddet tilbake til fellesskapet. Hensikten er samlet å få frem det beste fra ulike bakgrunner. Gruppemedlemmene samarbeider om å sikre vekst samt treffe langsiktige mål for virksomheten. Dette er noe som alle skal lære av. Prosjektet skal føles meningsfylt og samlende.

Vekst team er en smart løsning som involverer og inspirerer kraften og kompetanse hele temaet besitter. Vekst team gjør livet enklere for samtlige avdelinger og bygger ned siloene som ofte oppstår i virksomheter. Dette er en forutsetning for å kunne skape enda sterkere vekst.

Suksesshistoriene….

Vekst team så dagens lys først i Facebook. Vekst fokus har i stor grad bidratt til mye av FB’s vekst.
I dag benyttes vekst team av mange store aktører for å oppnå sterk vekst. Noen av de med suksess ved hjelp av vekst er Google, Instagram, AirBnb, Linkedin, Twitter og Slack. At verdens største selskaper sverger til vekst team, gjør at det er interessant å se nærmere på denne arbeidsformen.

Vi skal lage positive, engasjerende prosjekt, hvor utvikling og felleskap er valøren. Vi betaler kunstnere
for deres deltagelse, men det fremtidige målet er å skape attraktive evvenst, som gjør at artister melder seg til oss i fremtiden. Vi har trua på fremtiden. Vi skaper ikke store evvent, vi arrangerer unike, intime arrangement.

ONOkultur bidrar på en lokal plattform får det gjelder psykisk helse og Leve – etterlatte av selvmord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *